Random house
ahol semmi sem a véletlen műve

Kik vagyunk?

Éttermünk 2013 márciusában nyitotta meg kapuit és rövid idő alatt a környék egyik legkedveltebb találkozási pontja lett, tökéletes helyszíne üzleti ebédek, baráti összejövetelek, családi ünnepek vagy egyszerűen csak a nap fáradalmainak levezetésére.

Tovább a galéria oldalra

Rendezvények

180 fős, színpaddal rendelkező különtermünk ideális nagyobb rendezvények, céges party-k, esküvők teljes körű lebonyolítására, melyhez minden igényt kielégítő háttértechnikával és eszközkészlettel rendelkezünk.

Tovább a rendezvények oldalra

Amit a helyről érdemes tudni

A Random House modern hangulatú, kényelmes berendezéssel és kellemes családias környezettel várja vendégeit. Éttermünk belső tere több mint 60 férőhelyes, emellett kiegészül egy 60 fős télikerttel, mely a téli időszakban fűtött, nyáron pedig nyitott teraszként a hatalmas ősfák árnyékában kellemes felüdülést nyújt, így a fülledt, meleg esték elengedhetetlen része.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Pár szó a konyhánkról

Rendszeresen megújuló étlapunkról a klasszikus bisztró fogások mellett, hagyományos magyar és nemzetközi kínálatból válogathatunk. Ételeink elkészítéséhez kizárólag minőségi, friss alapanyagokat használunk, mely garancia a magas színvonalra. Biztosak vagyunk benne, hogy ezt Ön is így fogja gondolni rólunk már az első alkalom után. Nézze meg kínálatunkat.

Tovább az étlaphoz